Емисия “Новини” на NewsONE Радио в 12:00 ч.

Подобни
Новини

Георги Донков
Георги Донковhttp://xn--b1amte3c.xn--90ae
От близо 30 години Георги Донков работи като журналист. Практикувал е професията в почти всички видове медии, в различни точки на света. Макар че най-дълго е работил в телевизията, голямата му любов си остава радиото, а последната му страст са онлайн медиите.

Ръководителите на прокуратурите у нас предупреждават за хаос в съдебната система. Причината e закриването на спецправосъдието, заложено с промените в Закона за съдебната власт. 

В момента ВСС изслушва ръководителите на държавните обвинения във връзка с заложените промени в Закона за съдебната власт.

“Това, което предстои, е юридическа катастрофа. Всички важни дела ще бъдат унищожени след въвеждането на промените в Закона за съдебната власт”, каза главният прокурор Иван Гешев.

***

Президентът на Украйна Володимир Зеленски отхвърли възможността страната му да се откаже от част от територията си в името на мирно споразумение с Русия. 

В традиционното си вечерно видеообръщение Зеленски разкритикува предложенията на някои западни политици Украйна да направи отстъпки на Москва, включително чрез отказ от своя територия.

***

Руските военновъздушни сили са претърпели няколко тактически провала в Украйна, твърдят от британското министерство на отбраната.

Външният министър Лиз Тръс предупреди в същото време, че опитите за умилостивяване на президента Владимир Путин са много опасни.

Тези и други новини, както и подробна прогноза за времето, чуйте ТУК.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж