Емисия “Новини” на NewsONE Радио в 16:00 ч.

Подобни
Новини

Георги Донков
Георги Донковhttp://xn--b1amte3c.xn--90ae
От близо 30 години Георги Донков работи като журналист. Практикувал е професията в почти всички видове медии, в различни точки на света. Макар че най-дълго е работил в телевизията, голямата му любов си остава радиото, а последната му страст са онлайн медиите.

Ръководството на “Български пощи” е освободено, обяви вицепремиерът по ефективно управление Калина Константинова. 

Причината са слаби финансови резултати, както и хакерската атака от средата на април.

Икономическият шантаж на Кремъл срещу моята страна и Европейският съюз няма да успее.

Това обяви българският премиер Кирил Петков при откриването на строителството на терминала за втечнен природен газ край Александруполис.

Изпълнителното бюро на БСП, партньорите в коалиция “БСП за България” и ръководството на парламентарната група ще обсъжда на общо заседание “позиция по износ на оръжия за Украйна и газовите доставки за България”, съобщиха от пресцентъра на на левицата. 

Както NewsONE вече съобщи, за утре е насрочено извънредно заседание на Народното събрание, на което депутатите ще разгледат предоставянето на военно-техническа помощ за Украйна, а тази вечер се очаква въпросът да бъде обсъден на коалиционен съвет на формациите от управляващото мнозинство. 

Украинските власти разследват опит за контрабанда на 1,2 млн.долара от банкови сметки на украинска компания. В схемата е замесена и българска фирма. Това става ясно от съобщение в сайта на офиса на генералния прокурор на Украйна. 

По искане на прокурори от Генералната прокуратура съдът е запорирал сумата в банковите сметки на украинската компания, се казва още в съобщението.

Руският президент Владимир Путин е подписал указ за ответни икономически мерки срещу “неприятелските действия на някои държави”. 

Документът е публикуван на руския официален портал за правна информация, пояснява РИА Новости.

Тези и други новини, както и подробна прогноза за времето, чуйте ТУК

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж