Energy Grappling Team завоюва второ място  на турнира в Ловеч

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

В спортната зала на Профилирана езикова гимназия „Екзарх Йосиф I“ гр. Ловеч, на 25.02.2023 г., при изключителен интерес, се проведе турнирът ISFA LOVECH OPEN 2023.  Зрелищното състезание премина с много емоции и оспорвани двубои между някои от най-добрите състезатели в страна, в дисциплините:  граплинг, бразилско джу-джицу, шутбоксинг и аматьорски ММА. 

На състезанието взеха участие над 130 състезатели от цяла България, както и 5 участници от други държави.  

Местният фаворит Energy Grappling Team отбеляза забележителен успех, като завоюва 2 златни, 8 сребърни и 4 бронзови медала. С това си представяне ловешкият отбор взе купата за второ място като отборно представяне. Многобройните зрители, които присъстваха, се насладиха на изключително динамичните срещи в рамките на това първо по рода си събитие в Града на люляците. На първо място  се класира отборът „Питбулс“ от столицата.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж