“Ергенът” си викна почасова проститутка

Подобни
Новини

първи.бг
първи.бгhttps://www.prv.bg
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регинонален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Габи е от град Пловдив и е инфлуенсър. Тя е тунинговано мимньонче, което изпъква не само с 1400 кубика напред, а и с неподражаемо чувство за хумор. Определя се като изключително забавен човек, който подхожда към хората и ситуациите със закачка. Габи никога не се съобразява с мнението на околните, обича да спори и нейната дума да е последна. Въпреки предизвикателния ѝ вид, никога не се е влюбвала истински, но като всяко момиче мечтае за семейство и сериозни отношения.

Снимка: bTV Media Group

Това е визитката на една една от участничките в силно промотирания втори сезон на риалитито на bTV “Ергенът”. Оказва се, че въпросната “тунингована” дама е добре позната на аудиторията на сайта за поръчка на компаньонки alo.bg. Тя може да бъде поръчана почасово от сайта за различни сексуални удоволствия. Поздравяваме bTV да предостави ефирното си време на представител на най-древната професия!

Снимка: Facebook | Jackie Blagomira Aleksandrova
- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж