Еврозоната: Защо някой друг да решава вместо нас?

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

„Възраждане“ с видео за някои от рисковете от евентуалното влизане на страната ни в еврозоната

„Вече няколко български правителства ни водят към Еврозоната, от която няма връщане назад. В страната ни действа валутен борд. Той има резерв от над 67 млрд. лв. При евентуално влизане на България в еврозоната част от тези пари ще останат на разположение на правителството на България, което и да е то. При сегашните нива на корупция в страната ни е много вероятно тези милиарди да потънат безотчетно в джобовете на безхаберните политици, които ни водят към еврозоната.“, казва Деян Николов, който е част от инициативния комитет по провеждането на референдум за запазване на българският лев.  

Друг риск е, че Европейската централна банка печата пари и финансира дефицита в бюджета на държавите от еврозоната и как това ще доведе до задлъжнялост на страната ни, която ще завещаем на идните поколения, както и какви още са рисковете, може да видите във видеото:

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж