Фондация “Костя Копейкин” раздаде наградите за медии “Златен ибрик” (видео)

Подобни
Новини

първи.бг
първи.бгhttps://www.prv.bg
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регинонален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Днес фондация “Костя Копейкин” връчи ежегодните награди за медии, журналисти и общественици “Златен ибрик”.

Наградите се връчва в три категории – Грантаджия на годината (индивидуална), Слугинаж на годината (индивидуална) и Цялостен принос в националното предателство (колективна).

Церемонията се излъчи в страницата на Костадин Костадинов във Фейкбук, както и в ефира на newsONE.

В категория “Грантаджия на годината” номинирани бяха Иво Инджев, Христо Иванов и Стефан Попов – Чефо. Безапелационен победител е Христо Иванов, който грабна “престижната” награда като грант.

За “Слугинаж на годината” се бориха Мария Цънцарова, Лора Крумова и Боби Ваклинов. Победител е Боби Ваклинов.

В колективната категория “Цялостен принос в националното предателство” победители са Дневник, а другите претенденти бяха Свободна Европа и bTV.

Церемонията може да гледате тук:

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж