Футболната звезда Бето зарадва български пожарникари и децата им

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.


„Вашите бащи са герои. Те имат изключително опасна професия. Много често хората не оценяват това, което правят. Моите думи сега са насочени към тях: „Благодаря за това, което правите всеки ден! Вие сте герои!”

Това заяви португалската футболна звезда Бето при посещението си в пожарната служба на град Пазарджик. Световноизвестният футболист проведе специална среща с огнеборците и техните деца, създавайки им незабравими емоции.

Както е известно, Бето е в Пазарджик по покана на Асоциация „Докосни дъгата“, Община Пазарджик и Сдружение „Младежки спортен клуб Пазарджик спортува“ и участва в поредица от инициативи и събития.

Бето разговаря с малчуганите и техните смели бащи, като един от въпросите, свързан с мнението му за българските футболисти, го подсети за познанството му с героя от САЩ 94 Ивайло Йорданов, който му е бил треньор в юношеския състав на Спортинг (Лисабон). Последва трогателен момент и осъществен кратък видео разговор между двамата, в който те си припомниха мигове от доброто старо време, но и обсъдиха общи бъдещи инициативи.


Бето зарадва децата и огнеборците със снимки и автографи, след което се сдоби с възможността да се почувства като истински пожарникар. Бившият португалски футболен национал облече пожарникарска униформа и се качи на 30-метрова пожарна стълба под окуражителните погледи на всички присъстващи.

Носителят на трофея от Лига Европа с тима на Севиля получи от ВПД началник Борис Стойнов  специален плакет “Приятел на РДПБЗН Пазарджик, а той от своя страна подари на домакините си футболна топка с послание и автограф.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж