Гълъб Донев: Служебният кабинет няма да участва в изборите, партиите и коалициите да потърсят опоненти другаде

Подобни
Новини

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

Служебният кабинет няма да участва в изборите, поради което призовавам партиите и коалициите да потърсят опоненти другаде. Това заяви в началото на правителственото заседание премиерът Гълъб Донев.

“Както всички забелязваме, предизборната кампания започна далеч преди старта. За съжаление има фактори, които възприемат служебното правителство като противник и искат да извлекат дивиденти. Нека припомня, че служебното правителство няма да участва в изборите”, коментира той.

Донев призова да се запази спокойствие и самообладание, защото първата им задача е да решават проблеми, а не да влизат в дискусии с тези, които са ги създали с действия или бездействия.

Той заяви още, че служебният кабинет ще работи като преодолява “реалните, а не измислените трудности”.

“Наша отговорност са честни избори. Това правим и ще правим безкомпромисно”, увери премиерът. 

Началото на заседанието беше предшествано от протест на ГД “БОЕЦ”, които от понеделник са под прозорците на Министерския съвет с искане да не се подновяват преговорите с “Газпром” и с искане за незабавната оставка на служебния енергиен министър Росен Христов.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж