ГДБОП организира благотворителен турнир по стрелба в Академията на МВР

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Покана – 10 ноември, четвъртък, от 9 пред сградата на учебното заведение

Благотворителен турнир по стрелба ще бъде открит утре в Академията на МВР в присъствието на заместник-министъра на вътрешните работи Моника Димитрова-Бийчър и заместник-главния секретар на МВР главен комисар Станимир Станев.

Целта на турнира е набиране на средства за подпомагане на децата на починал служител на ГДБОП – МВР, както и в подкрепа на курсантка в Академията, чиито родители също вече не са между нас. В състезанието ще се включат служители на ГДНП, ГДБОП, ГДЖОСБТ, СДВР, ОДМВР – София, Варна, Пазарджик, Сливен, Враца, Благоевград, Русе, Плевен и Велико Търново. Предвидени са награди за най-добре представилите се отбори.

Очакваме ваши екипи в 9 часа в четвъртък, 10 ноември, пред сградата на Академията на МВР.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж