Гледаме Клер Дейнс в оригиналния лимитиран HBO Max сериал В КРЪГ с премиера на 13 юли

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.
В кръг  - нов лимитиран Max сериал

Стивън Содърбърг режисира новия оригиналнен лимитиран HBO Max сериал В кръг. Сценарият е дело на Ед Соломон, а в главната роля ще видим Клеър Дейнс. Премиерата е насрочена за 13 юли в стрийминг платформата у нас.

Оригинален тийзър: 

Оригиналната Max лимитирана поредица В кръг ще дебютира с два епизода на 13 юли, четвъртък, в HBO Max. По два епизода наведнъж ще бъдат достъпни на 20 и 27 юли. Зведният екип включва Стивън Содърбърг (Мозайка, Нека говорят, Професия стриптизьор, Ерин Брокович) и сценариста Ед Соломон (Невидимия, Без резки движения).

Сюжет се завихря около разследване на провалено отвличане, което разкрива дълго пазени тайни, свързващи множество герои и култури в съвременен Ню Йорк.

Освен Клеър Дейнс в сериала участват и Зази Бец, Джим Гафиган, Джарел Джером, Тимъти Олифант, Си Ес Ейч Паундър, Фалдут Шарма, Адия, Шей Коул, Джералд Джоунс, Сюзън Савой, Итън Стодърд, Лусиан Занес и Денис Куейд.

Стивън Содърбърг е изпълнителен продуцент и режисьор, Ед Соломон е сценарист и изпълнителен продуцент, Кейси Силвър е изпълнителен продуцент. В кръг има шест епизода.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж