Грип провали концертите на Лили Иванова

Подобни
Новини

Мариана Климентиева
Мариана Климентиеваhttp://xn--b1amte3c.xn--90ae
Мариана Климентиева е журналист на информационния сайт newsOne.bg. Всеки ден тя ще ви информира за най-важните и любопитни обществени теми, новини от икономиката, земеделието, технологиите и светските новини. Мариана е редактор с над 18-годишен опит в печатните издания и онлайн издания и е и магистър по "Журналистика " от Софийския университет "Св. Климент Охридски" .

Звездата на българската естрада Лили Иванова отмени четири от предстоящите си концерти заради внезапни симптоми на грип, предаде „Телеграф“. Въпреки че не уточнява кой от екипа й е вдигнал висока температура по време на репетициите във Велико Търново, фенове предполагат, че именно Лили е заболяла и стискат палци да се възстанови по-бързо и да се върне на сцената.

„Уважаема публика, искрено съжалявам, че поради внезапни симптоми на грип и висока температура по време на репетицията в ДКС – Велико Търново, се налага да отложим концертите във Велико Търново, Габрово, Ловеч и Плевен! Новите дати ще бъдат съобщени възможно най-бързо, като билетите ще важат без нужда от презаверяване! Благодаря Ви за разбирането! Бъдете здрави! С много обич, Лили Иванова“, написа звездата на официалната си страница във Фейсбук.

Към публикацията Лили Иванова прикачи и снимка от репетиционния процес, на която се виждат всички от екипа на сцената. Засега примата не дава повече информация за състоянието си.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж