Христо Иванов: ДБ ще има трима министри, като един от тях ще е и вицепремиер

Той обяви също така, че текстът на коалиционното споразумение ще бъде публикуван от мандатоносителите

Подобни
Новини

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

Съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов обяви, че партията им ще има трима министри, като един от тях ще бъде и вицепремиер.

„Имената на министрите са ни известни, но е добре е да изчакаме мандатоносителите да обявят структурата, заяви той в кулоарите на парламента.

Той посочи, че е заложено всяка партия – участник да има вицепремиер.

Според него така ще се избегне рискът от партийна феодализация.

Иванов коментира още, че условието за смяна на спецслужбите и на главния секретар на МВР не е било обсъждано и увери, че не са били поставяни условия.


Той обяви също така, че текстът на коалиционното споразумение ще бъде публикуван от мандатоносителите.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж