Христо Иванов и цялото ръководство на “Да, България” подадоха оставка

Във вторник ще бъде свикан Национален съвет на партията, на който да бъде насрочена Национална конференция за избор на ново ръководство

Подобни
Новини

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

Лидерът на “Да, България” Христо Иванов и цялото ръководство на партията подаде оставка. Това обяви самият Иванов в живо включване във Фейсбук профила на партията. Той каза, че се е провело заседание на Изпълнителния съвет на партията и на него е било отчетено, че резултатът от проведените избори е изключително лош за тях.

“Той показва много сериозно отстъпление спрямо резултатите, които бяхме постигнали както на изборите на 11 юли, така и на изборите на 4 април. Това е много сериозен удар по способността на ДБ да изпълнява мисиите и каузите, с които се е натоварила”, заяви Иванов и добави, че това също е знак, че избирателите и симпатизантите им са оттеглили доверието си от тях.

Той беше категоричен, че за подобни загуби трябва да се носи отговорност. Въпреки това до избора на ново ръководство продължават да работят.

„Макар на тези избори да не успяхме да спечелим доверие, ние трябва да продължим да се борим за него”, каза още лидерът на “Да, България”.

Иванов обяви, че във вторник ще бъде свикан Национален съвет на партията, на който да бъде насрочена Национална конференция за избор на ново ръководство и ще започне пълна преоценка на ролята и бъдещото развитие на партията.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж