Хули Леонис разкрива каква е силата на Любовта

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Новата книга на известния астролог излиза едновременно с оракулски карти

В началото на най-романтичния месец Хули Леонис и издателство „Апостроф“ представят втората книга от поредицата „Приказки от XII дом“. „Любовта лекува“ пристига същевременно с комплект от петдесет оракулски карти, които служат като допълнение към магичната история. Чрез този иновативен метод читателите ще могат да се свържат с Любовта, да я усетят, да се заредят с нея и да започнат да я споделят с останалите по най-чистия и осъзнат начин.

Любовта винаги се изобразява като неповторимо състояние на щастие и често хората имат илюзорна представа за нея, която ги отдалечава от реалната. Тази емоция се крие във всеки човек, но трябва да се положат усилия за развитието ѝ и едва тогава тя може да бъде споделена с друг. По нестандартен начин Хули Леонис дава възможност да излекуваме раните си с помощта на Любовта, но преди това е необходимо да я допуснем до себе си.

Героят в приказната история отвежда читателите на поредното пътуване в търсене на себе си. Там среща жената в бяло, русалката, лодкаря и висшата жрица на прошката, които му помагат да осъзнае какво е нужно, за да достигне до Любовта. Тя се крие във всеки и винаги започва от самите нас, а ние само я споделяме с другите хора.

Оракулските карти са допълнителен инструмент, който показва в какъв момент по отношение на Любовта се намираме, какво трябва да променим, какво да приемем и какво да направим, за да стигнем до първоизточника ѝ. Комплектът съдържа книжка с инструкции, която предлага няколко начина на работа с картите. Хули Леонис съветва използването им да се извършва с въображение. Необходимо е тяхното послание да се интерпретира и усеща. Само така ще се извлече нужната информация от тях. Картите могат да се използват самостоятелно или заедно с книгата.

Хората трябва да разберат чистото намерение, след това нечистото, да се запознаят с правилата на Любовта, да осъзнаят силата на прошката, да сложат край на драмата, да си позволят да разцъфнат и чак тогава могат да се свържат с Любовта. Защото Любовта лекува.

Официалната премиера на „Любовта лекува“ ще се състои на 14 февруари от 19:00 ч. в клуб „Грамофон“.

Анотация

Добре дошли в света на Любовта! Любовта постоянно се изобразява като уникално състояние на щастие и често хората имат илюзорна представа за нея, която ги отдалечава от реалната. Любовта е състояние, което се крие в самите нас, но ние трябва да му отделим време и сили, да положим усилия да го развием, за да се преизпълним с Любов, защото тя винаги започва от самите нас, ние само я споделяме с другите хора.

Тази приказна история ще ви покаже как да се свържете с Любовта, как да я усетите, да се заредите с нея и да започнете да я споделяте с останалите. Героят в книгата ни повежда на поредното пътуване в търсене на себе си, по време на което среща жената в бяло, русалката, лодкаря, висшата жрица на прошката, които му помагат да осъзнае какво е нужно, за да се свържем с Любовта.

Трябва да разберете чистото намерение, после нечистото, да се запознаете с правилата на Любовта, да съзнаете силата на прошката, да сложите край на драмата, да си позволите да разцъфнете и чак тогава можете да се свържете с Любовта. Защото Любовта лекува…

За автора

Хули Леонис e един от най-популярните астролози в България, познат с дългогодишната си практика и със своя иновативен метод на работа. Специализира сферата на личните взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки от нас: отношенията родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си. Хули Леонис съчетава класическото астрологично познание с изследването на родовата енергия и пречупва тълкуванията си през сферата на психологията.

Автор е на книгите „Пътят на душата през зодиака“, „Луната – нашата истинска същност“, „Уроците на Сатурн“, „Ретроградните планети“, „Очевидната скрита истина за любовта“, „Очевидната скрита истина за емоциите“, „Преходът към себе си“, „Очевидната скрита истина за секса“, „Тайните на Марс“, „Очевидната скрита истина за взаимоотношенията“ и „Приказките на Луната“, издавани от „Апостроф“.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж