“Игрите на 90-те” подготвят изненади за децата по случай 1 юни

Събитието ще бъде в столичния парк “Гео Милев”

Подобни
Новини

Драгомира Станоева
Драгомира Станоеваhttp://xn--b1amte3c.xn--90ae
Драгомира Станоев е редактор в NewsONE. Завършила e "Българска филология" в СУ "Св. Климент Охридски". Работила е в няколко онлайн издания като репортер и редактор. Завършила е успешно и журналистически стажове в радио и в една от националните телевизии.

По случай 1-ви юни от “Игрите на 90-те” ще припомнят или пък ще научат хлапетата на игрите, които всички деца играеха по улиците през 90-те, че и далеч по-рано, когато все още нямаше мобилни телефони и компютри, които да крадат от времето за детство.

Програмата започва точно в 11:00, а в 14:00 часа ще има награждаване за най- активните малчугани. Събитието ще се проведе в столичния парк “Гео Милев”.

“Игрите на 90-те” са организация с мисия да запази истинските игри и затова ще покажат на всички хлапета как се играят “Федербал”, “Шоколад”, “Ластик”, “Скачане и Дърпане на въже”, “Народна топка”, “Пиян морков” и “Дама”.

На всеки терен рефер на “Игрите на 90-те” ще показват правилата на игрите, а след това ще ви слагат печат. Когато хлапетата минат през всички терени и съберат печатите идва и времето за награди! 

Проектът “Игрите на 90-те” е инициатива, която цели да запознае днешните децата с игрите, с които са израснали техните родители или децата от предишното поколение. Идеята на създателите е малки и пораснали деца да се забавляват заедно навън сред природата.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж