„Има такъв народ“: Дали ще имаме вицепремиер ще стане при подписването на коалиционното споразумение

Ще държим на почтеността, заявиха още от политическата сила

Подобни
Новини

Сергей Тодоров
Сергей Тодоровhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.

Нещата са динамични, дали ИТН ще има свой вицепремиер ще бъде уточнено при подписване на споразумението, заяви след консултациите при президента Румен Радев Любомир Каримански от “Има такъв народ”.

“Днес ще имаме среща и на парламентарната група, и на експертите – ще бъдат обсъдени всички възможни програми, които са приложени – дали това са финалните. Трябва да преценим всичко, което е написано вътре още веднъж. Засега все още не знаем колко министерства ще има за нас, нека да видим окончателно какво ще предложат, при изменения от другите политически сили. Ние ще измерваме в единен стандарт при коалиционното споразумение. Ще държим на почтеността. Нашите кандидати са отбор клас “А”, допълни Любомир Каримански.

По думите му червената линия е линията на коректност, почтеност, на единни стандарти, на това нещата наистина да бъдат обсъдени коалиционно.

“Силно се надяваме да има 4-годишен мандат, да има стабилно управление и хората да са спокойни.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж