Изложба с наградените рисунки от международния конкурс за детска рисунка “С очите си видях беда”

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

На 13.10.2022 г. от 13:00 ч. в Националния дворец на децата, находящ се в гр.София 1309, бул. Александър Стамболийски 191, ще бъде открита изложба с наградените рисунки от международния конкурс за детска рисунка “С очите си видях беда”.

Младите художници ще получат грамоти и предметни награди.

Тази година до заключителния етап бяха допуснати 520 творби, като 32 от тях са отличени и ще получат награди.

Проявата се провежда с подкрепата на Секретариата на Откритото частичното споразумение за големите рискове към Съвета на Европа – EUR-OPA.

На церемонията ще присъства вицепремиерът по обществен ред и сигурност и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Снимка: МВР
- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж