Йоанна – Изабелла Върбанова е Феята от захарницата в премиерния спектакъл на Театър София

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Актрисата Йоанна-Изабелла Върбанова, която стана любимка на тийнейджърите след участието й в първия уеб сериал “Не така, брат”, а зрителите я заобичаха след успешните й роли в тв-сериалите “Скъпи наследници”(бТВ) и “С река на сърцето” (Нова), и която от три години е част от трупата на Театър София, усилено репетира с колегите си.

В ход е подготовката на най-новата премиерна продукция – детското заглавие “Феята от захарницата”. Йоанна – Изабелла ще се превъплъти в чудната приказна захарна фея Ванилия.

На сцената ще й партнират: Мартин Петков, Мила Банчева, Николай Върбанов, Юлиан Малинов, Елеонора Иванова и Николай Димитров.

Режисьор е Елза Лалева, сценография и костюми – Петя Караджова, а оригиналните песни и музикалната картина са дело на Мира Искърова.

Премиерите са насрочени за 18-и и 19-и февруари, от 11:00 ч. на сцената на “Сълза и смях”, на която гостува Театър София.

Билетите се изкупуват светкавично.

Ще има насрочени много и извънредни дати за спектаклите поради огромния интерес към сценичната версия на хитовата книга на авторката Катя Антонова.

Очаква се да има и национално турне на детския спектакъл, който малчуганите очакват със затаен дъ

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж