Кандидатът на ГЕРБ-СДС за министър-председател е Николай Габровски

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Заместник-директорът на болница “Пирогов” е кандидатът на ГЕРБ-СДС за министър-председател.

Румен Радев връчи папката с проучвателния мандат за съставяне на правителство на заместник-директора на болница “Пирогов”.

Томислав Дончев е при държавния глава.

Д-р Габровски завършва медицина в Медицинска Академия – гр. София през 1996 година.

Работи като лекар в Неврореанимацията на УМБАЛ „Царица Йоанна“.

През 2006 година е завеждащ на отделението по невроонкология.

През 2010 година е избран за Заместник председател на Българско дружество по неврохирургия.

През 2011 година е избран за Началник на Клиниката по неврохирургия на Университетска болница „Пирогов“ и е избран за Национален консултант по неврохирургия към Министерство на здравеопазването.

През 2014 година е избран за „Професор“ по неврохирургия към Клиниката по неврохирургия на Университетска болница „Пирогов“.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж