„Кърт“ с нови епизоди по Boomerang

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

За Кърт всеки ден е изпълнен с изключително важни задължения. Той трябва да пази Къртичия град от различни проблеми, а това не е никак лесно. За щастие, той може да разчита на помощта на приятелите си и най-вече на Коди – вълшебната книга, която се превърна в най-близкия му спътник след събитията от „Мастър Кърт: Титла от кралицата“. Разумната му приятелка Доти, също е до него във всяко приключение. В новите епизоди, малките зрители могат отново да видят това смело дуо в действие. Един от предстоящите двойни епизоди разказва за тяхна специална мисия. За да спасят Къртичия град, те трябва да намерят начин да премахнат дефектна страница от Коди, защото тази грешка кара всички къртици да се превърнат в червеи. Главният герой и неговите приятели отново трябва да работят за спасяването на съгражданите си.

Епизодите започват на 16 януари по Boomerang. Като ще се излъчват всеки ден от 14.30 ч.

За Boomerang

Boomerang е един от двата водещи детски канала, принадлежащи на Warner Bros. Discovery, заедно с Cartoon Network. Основната му аудитория са деца на възраст 4 – 7 години и техните семейства. Той спечели доверието на публиката чрез забавни, игриви и подходящи за семейно гледане предавания с добре познати и вечни герои като Скуби-Ду, Том и Джери, и Гарфийлд. Boomerang дава възможност на децата да се смеят с „Новите шантави рисунки ”, Inspector Gadget, „Мистър Бийн”, „Гризи и лемингите”, „Дороти и вълшебникът от Оз“, Miss Moon и първата оригинална продукция на Boomerang -The Happos Family.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж