Катастрофа и мъгла затрудняват движението към Калотина

Трафикът е отклонен по обходен маршрут

Подобни
Новини

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

Тежка катастрофа и намалена видимост затрудняват движението по пътя София – Калотина, съобщиха от МВР.

Тежък пътен инцидент, при който е загинал един човек, е станал на 20-ия километър от участъка, около 7:40 тази сутрин. По първоначални данни са се ударили тежкотоварен автомобил и две леки коли.

Движението по трасето е ограничено, а трафикът се отклонява през обходен маршрут: Сливница – Алдомировци – Бърложница – Драготинци – Габер – Драгоман. Движението се регулира от пътна полиция.

В участъка видимостта е намалена поради мъгла. От МВР призовават водачите да карат с повишено внимание и да спазват достатъчна дистанция.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж