“Като две капки вода”, “Hell’s Kitchen”, “Един за друг” и “Кошмари в кухнята” започват на…

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Вече ви споделихме кога започва новия сезон на bTV, днес повдига завесата и за програмата на втората частна национална телевизия – Nova. Пролетният сезон на медията се очертава доста постен откъм предавания с добре познати, като “Като две капки вода”, “Hell’s Kitchen”, “Един за друг”, “Кошмари в кухнята” и нов български сериал.

На 13 и 14 февруари зрителите на Нова ще могат да проследят два специални епизода на “Като две капки вода” за каузи на УНИЦЕФ. И двата епизода са по три часа.

На 15 февруари от 21:00 часа се завръща предаването за двойки “Един за друг” и ще бъде излъчвано всеки сряда и четвъртък от 21:00 и петък от 20:00 часа.

От 19 февруари (неделя) започва и нормалния сезон на “Като две капки вода”. Предаването вече няма да се излъчва в понеделник, както досега, а в неделя.

Понеделник, 20 февруари започва реалитито “Hell’s Kitchen” с излъчване всеки понеделник и вторник от 20:00 до 23:00 часа.

Сряда от 20:00 е запазеното време за “Кошмари в кухнята”.

На 23 февруари от 20:00 часа е премиерата на новия български сериал “Много мой човек”. Повече за него прочетете тук.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж