Кирил Петков проведе среща с представители на Американската търговска камара (ВИДЕО)

Основната задача на българското правителство продължава да бъде борбата с корупцията, заяви премиерът

Подобни
Новини

Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://xn--b1amte3c.xn--90ae
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“

Премиерът Кирил Петков проведе среща с представители на Американската търговска камара. Двустранния диалог е част от поредицата срещи на правителството с бизнеса, за да се работи в подкрепа на  икономическия растеж, повишаване на конкурентоспособността на малки и средни предприятия и компании.

“Ние сме част от общността на демократичните държави, където правилата и законността са водещи. След тази основа, вече идват и общите ни интереси в сферата на бизнеса. В момента имаме безпрецедентна криза”, каза Петков.

Кирил Петков благодари на САЩ за съдействието, което са оказали на правителството, след като “Газпром” едностранно спря доставките на природен газ за България.

 

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж