Кой си занесе дивана до Пантеона в Морската градина?

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Общински инспектори се натъкнаха на странна гледка при обход в Морската градина. В близост до Пантеона някой е пренесъл и поставил бял диван, нагласен под един стар бор. Преди на мястото да се появят гардероб, маса, столове, хладилник и грамофон предупреждаваме, че така не може.

Това не е престъпление и не сме проверявали чрез видеонаблюдението кой и кога е пренесъл дивана. То се използва за по-важни неща. Освен това в Община Бургас работят хора с чувство за хумор. Затова се обръщаме с усмивка към собственика на тази мебел и го призоваваме да я прибере така, както я е занесъл. За него няма да има никакви последствия.

Диванът не изглежда много захабен и вероятно е все още използваем. Но престоят на открито едва ли ще подобри външния му вид.

Имате време до понеделник да преместите дивана от Морската градина! Ако в първия ден на следващата седмица е още там, ще го премахнем ние.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж