Кола се вряза в хора в Белгия (ВИДЕО)

Машината е била с голяма скорост, властите уточняват дали става дума за терористичен акт

Подобни
Новини

Цветин Филипов
Цветин Филиповhttp://xn--b1amte3c.xn--90ae
Цветин Филипов е журналист на информационния сайт NewsOne.bg. Всеки ден той ще ви запознава с най-важните и любопитни вътрешнополитически теми в страната, но ще научавате много от него и за сложните международни събития в областта на геополитиката, сигурността и икономиката. Цветин е репортер с опит в сферата на телевизионната журналистика и магистър по "Международна сигурност" от Софийския университет "Св. Климент Охридски" . През последните години изследователските му интереси са насочени силно към процесите в региона на Източна Азия.

По данни на полицията поне шестима са загубили живота си, ранените са поне 50 като над 25 от тях са пострадали тежко. Сред загиналите има едно дете.

Това е станало в малко селище, източно от град Монс, в ранните часове на деня. Двама младежи са били в колата. Те са задържани. Автомобилът се е движел с голяма скорост и нямало следи от спирачен път.

Към момента не е ясна причината за тежкия случай. По-късно днес полицаи и прокурори ще дадат пресконференция, за да обявят първоначалната версия.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж