Комитетът за наблюдение на ОПРР 2014-2020 г. ще заседава в Стара Загора

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

            Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството и ръководител на Управляващия орган на ОПРР Десислава Георгиева ще открие 21-то заседание на Комитета за наблюдение на Oперативна програма „Региони в растеж“ 2014 – 2020 г. Събитието ще се проведе на 29 и 30 ноември в „Best Boutique Hotel“– град Стара Загора.

        Сред темите, които ще се дискутират са актуална информация за изпълнението на програмата, възможностите за индексация на сключените договори по нея, постигнатите резултати и др.

        Експертите от МРРБ ще представят пред членовете на комитета и актуална информация за подготовката за новия програмен период 2021-2027.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж