Корнелия Маринова получи награда от БФАС

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова получи специална купа от Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС) с мотив за особен принос за развитие на българския автомобилен спорт през 2022 г. Наградата беше обявена на 21 януари на церемония в столицата от Румен Дунев, президент на БФАС.  Тогава федерацията награди шампионите и призьорите за изминалия сезон. Събитието събра над 350 човека в парк-хотел „Москва“.

Днес купата бе връчена на кмета на Ловеч от Ивелин Йончев, който е директор на традиционния рали-крос на пистата край Баховица. Бившият състезател и настоящ организатор на спортната проява предаде топлите думи, с които Румен Дунев е окачествил приноса на кмета на Ловеч за състезанието.

В непринуден разговор между Корнелия Маринова и Ивелин Йончев бяха обсъдени бъдещи прояви. Тази година ще се проведе 35-ото издание на надпреварата край Баховица, датите засега са 15 и 16 юли.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж