Корнелия Нинова: Гласувах за президент – държавник

Подобни
Новини

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

Гласувах за президент – държавник, който винаги ще се ръководи от българския национален интерес, който като главнокомандващ ще се старае да има мир, България да не бъде въвличана във военни конфликти.

Това каза лидерът на БСП в оставка Корнелия Нинова, след като даде своя вот в столичното 25-то училище.

“Винаги ще налага вето на закони, в които има и най-малкото подозрение, че има корупция и лобизъм и ще превърне КСНС в орган, където държавници ще мислим за България”, допълни профила на избора си тя.

Нинова каза, че е обнадеждена и по отношение на това, че ще се състави ново правителство.

“Продължавам да смятам, че бюджетът е едно от първите неща, които трябва да дискутираме и приемем, тъй като през него преминават всички приоритети”, заяви лидерът в оставка.

Нинова каза, че предишният парламент е постигнал консенсус и е била направена актуализацията на бюджета.

По думите й кабинет на промяната е невъзможен без подкрепата на БСП.

Лидерът на БСП каза, че отстъпки и компромиси няма да има по отношение на Република Северна Македония и Истанбулската конвенция.

Тя каза още, че те предлагат в програмата си за първите 100 дни намаляване на ДДС на горива и храни от малката потребителска кошница, а не кардинална промяна в данъчната система.

“Това е необходимо, ако искаме да озаптим цените”, каза Нинова и подчерта, че кардинална промяна в данъчното законодателство не е било обсъждано.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж