Корнелия Нинова обсъди със социалисти новата програма на БСП

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Корнелия Нинова и членовете на клуб “Единство” обсъдиха идейното и организационно състояние на партията. На социалистите от клуба беше предоставен проекта на концепция за нова програма на БСП, който ще се обсъжда на Kонгреса. Бяха направени предложения за допълнения. В клуб “Единство” членуват доайените в партията, хора с политически, идеологически и стопански опит. 

“Вашият анализ и съвети са изключително ценни” обърна се към тях лидерът на БСП. Дискусията продължи два часа и обхвана освен партийни въпроси и такива за общата политическа обстановка в страната, парламентарните и местни избори и перспективите пред България.

На срещата присъстваха членът на Националния съвет на БСП Иван Ченчев и председателят на БСП-Оборище Михаил Ставрев.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж