Костадин Костадинов: Представяте ли си що за чадър е опънат над някои престъпници у нас и какво чувство за безнаказаност събужда у тях

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

“В продължение на месеци един самозабравил се син на кмет от ГЕРБ системно тормозеше и заплашваше двама депутати от Възраждане. Вярващи в системата за сигурност и правораздаване на държавата, те подходиха като всеки останал гражданин на тяхно място – пускаха жалби в полицията. В един момент на единия дори беше отпусната полицейска охрана. Само че на самозабравилия се престъпник нищо не се случваше. Абсолютно безнаказано и на свобода той продължаваше да преследва и заплашва нашите народни представители. Последната жалба срещу него беше пусната миналата седмица и… отново нищо не последва. Вчера дойде и развръзката – престъпникът извади пистолет срещу един от заплашваните от него. Нашият депутат се е защитил, но ако не беше успял?

Сега си представете следното. Системата за сигурност и правораздаване не помага на народни представители, а какво остава за останалите български граждани? Представяте ли си що за чадър е опънат над някои престъпници у нас и какво чувство за безнаказаност събужда у тях? Държавата ни е в пълен разпад. Все повече почвам да си мисля, че трябва да си организираме собствена система за защита от подобни престъпници. Защото, повярвайте ми, заплахите не са само срещу двама наши депутати. И далеч не са само от един конкретен престъпник.”, написа във Фейсбук страницата си лидерът на ПП “Възраждане”.

Снимка: пресцентър Възраждане
- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж