Костадин Костадинов за свободата на медиите

Лидерът на “Възраждане” изрази мнение, че подкрепата към партията му се увеличава, защото хората виждат ясно и категорично какво върши политическата сила и срещу какво се бори тя

Подобни
Новини

Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://xn--b1amte3c.xn--90ae
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.

“NewsOne TV е една от малкото свободни и независими медии в България”. Това заяви лидерът на ПП “Възраждане” Костадин Костадинов в кулоарите на Народното събрание пред Димитър Патарински. 

Лидерът на “Възраждане” изрази мнение, че подкрепата към партията му се увеличава, защото хората виждат ясно и категорично какво върши политическата сила и срещу какво се бори тя. 

Според Костадин Костадинов България се управлява от “сламена фигура” .

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж