Кръгла маса: „Лява България – идеи, политики, единение”

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Дискусията ще бъде проведена на 29 ноември 2022 г., от 14.00 до 17.00 ч. в гр. София.

Участие в дискусията ще вземат лидери на леви политически формации и общественици, сред които Костадин Паскалев, Георги Първанов, Румен Петков, Татяна Дончева, Мая Манолова, Георги Кадиев, Симеон Славчев и др.

Поводът за дискусията е фактът, че България след 33 години десен преход е най-бедната, затънала в социална, демографска и здравна кризи държава в Европа. Обществото ни е разделяно от лъжи и неравенства. Лявото е разбито, а БСП е в дълбока криза и с най-ниските изборни резултати в историята си. Време е целта и задачите на Лява България да бъдат формулирани на базата на честна и откровена дискусия, с мисъл за бъдещето на българската нация.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж