Красимир Каменов – Къро и съпругата му са били убити в ЮАР

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Красимир Каменов – Къро и съпругата му са били убити при атентат в ЮАР. Това съобщи БНТ като подчерта, че информацията не е потвърдена официално.

Бизнесменът беше обявен за издирване с червена бюлетина на Интерпол по искане на българските власти заради подозрения за заплаха за убийство, изнудване и убийство.

През март Каменов бе задочно обвинен от Софийска градска прокуратура като поръчител на убийството на Любомир Иванов, бивш служител на МВР, който бе показно разстрелян в София в началото на 2022 година.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж