Кристалина Георгиева сред стоте най-влиятелни жени на Forbes

Тя благодари с пост в социалните мрежи за признанието

Подобни
Новини

Цветин Филипов
Цветин Филиповhttp://xn--b1amte3c.xn--90ae
Цветин Филипов е журналист на информационния сайт NewsOne.bg. Всеки ден той ще ви запознава с най-важните и любопитни вътрешнополитически теми в страната, но ще научавате много от него и за сложните международни събития в областта на геополитиката, сигурността и икономиката. Цветин е репортер с опит в сферата на телевизионната журналистика и магистър по "Международна сигурност" от Софийския университет "Св. Климент Охридски" . През последните години изследователските му интереси са насочени силно към процесите в региона на Източна Азия.

Управляващият директор на Международния валутен фонд Кристалина Георгиева попада в стотицата на най-влиятелните жени за 2021 година, според престижното издание Forbes. Тя благодари за честта, която й е оказана, с пост в социалните мрежи.

“За мен е чест да бъда сред толкова много забележителни жени лидери, признати в списъка на “Форбс” за 100-те най-влиятелни жени за тази година. Винаги ще се боря за постигане на по-приобщаващ, по-зелен и по-интелигентен свят”, написа във Фейсбук Кристалина Георгиева.

Наскоро тя беше на официално посещение в Сенегал, където се срещна с президента на страната и се запозна с икономическите й възможности. Според Георгиева XXI век ще бъде “векът на Африка”.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж