Кулинарното шоу „Свинско с винско по кукерски“ на Ути Бъчваров

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Празниците винаги са свързани с храната и „Кукерландия“ не е изключение.

Специалната изненада за жителите и гостите на фестивала беше от артистът-кулинар Ути Бъчваров, който пристигна в Ямбол с големия си меден казан, за да сготви 500 килограма кисело зеле с 200 килограма свинско месо!

В неделя той предложи на почитателите на българската национална кухня в Ямбол кулинарното шоу „Свинско с винско по кукерски“. От ястието бяха раздадени близо 2000 порции. Доброто настроение от емоцията на фестивала беше подсилено от хубавата храна, музиката и веселото настроение! Месото за празника беше любезно предоставено от ямболската фирма „Тагара“.

Благодарим на всички, които посетиха и уважиха поканата на Община Ямбол за това кулинарно събитие, въпреки силния вятър. Благодарим и на всички, че си почистиха и изхвърлиха опаковките след като вкусиха от ястието – приготвено специално от Ути Бъчваров и неговият екип!

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж