Кузманов стартира с победа в квалификациите на “Ролан Гарос”

В първия кръг българинът надделя над швейцареца Марк-Андреа Хюслер с 2:0 сета

Подобни
Новини

Боян Марков
Боян Марковhttp://xn--b1amte3c.xn--90ae
Боян Марков е работил като спортен журналист в телевизионни и печатни и онлайн медии. С работата си в NewsOne.bg той ще представя всички най-важни и любопитни новини от света на спорта. Страстта си към спорта той ще представи и на всички зрители и читатели. Марков е на мнение, че журналистиката трябва да търси не само проблеми, а също така да предоставя вдъхновяващи идеи и истории. Владее английски и френски език.

Димитър Кузманов стартира участието си в квалификациите на “Ролан Гарос” с победа. В първия кръг българинът надделя над швейцареца Марк-Андреа Хюслер с 2:0 сета.

Кузманов победи своя съперник със 7:5, 6:3. Във втория кръг на квалификациите пловдивчанинът ще се изправи срещу Флавио Коболи.

Италианецът победи французина Саша Вайенбург с 6:3, 6:4.

Кузманов се намира в най-долната част на схемата. При успех и във втория кръг, в третия последен българинът ще се срещне Сантиаго Таверна от Аржентина или Тимофей Скатов от Казахстан. 

Аржентинецът се справи с Филип Хорански от Словакия с 4:6, 6:2, 6:3, докато представителят на Казахстан надделя над американеца Мичел Крюгер с 6:1, 6:0.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж