КЗП: Цените на олиото и бензина се успокояват

Установено е безспорно, че няма дефицит на стоки

Подобни
Новини

Мариана Климентиева
Мариана Климентиеваhttp://xn--b1amte3c.xn--90ae
Мариана Климентиева е журналист на информационния сайт newsOne.bg. Всеки ден тя ще ви информира за най-важните и любопитни обществени теми, новини от икономиката, земеделието, технологиите и светските новини. Мариана е редактор с над 18-годишен опит в печатните издания и онлайн издания и е и магистър по "Журналистика " от Софийския университет "Св. Климент Охридски" .

От Комисията за защита на потребителите (КЗП) информират, че след извършени проверки по бензиностанции и по магазини във връзка с олиото, цените са се успокоили и призовават потребителите да пазаруват разумно и да не се презапасяват.

От Комисията уточняват, че след създалата се на 2 и 3 март суматоха с високите цени на горивата на някои бензиностанции и последвалите проверки, цените бързо са се върнали на нивата отпреди това. Днес цените и при олиото вече са се успокоили, съобщи БНТ.

https://xn--b1amte3c.xn--90ae/dimitar-danchev-v-stranata-ima-slanchogled-za-proizvodstvoto-na-olio-za-sledvasthite-4-godini/

Установено е безспорно, че няма дефицит на стоки. Затова нека хората да запазят потребителско хладнокръвие, да пазаруват разумно и да не бързат да се презапасяват, препоръчват от КЗП. Когато се презапасяваме с някакви продукти на промоция, това невинаги означава, че пазаруваме разумно, напомнят от комисията.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж