„ЛЕВИЦАТА!“ пусна 14 бели гълъба в небето

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

На площад “Съединение” в града под тепетата кандидатите за народни представители, ръководството, активът и симпатизанти на „ЛЕВИЦАТА!“ отбелязаха финала на надпреварата за „Дондуков“ 1, като олицетворение на девиза „Съединението прави силата“. 

Като символ на мира 14 бели гълъба полетяха в небето на Пловдив. На финала на предизборната кампания апелът на „ЛЕВИЦАТА!“ е за мир, разбирателство, спокойствие и просперитет за България и българите.

Водачът на листата за 16-и МИР Пловдив град и представляващ „ЛЕВИЦАТА!“ Валери Жаблянов, отбеляза общата цел на формацията – възстановяването на българската държавност и демократичните институции.

„Днес отново сме изправени пред огромно социално и национално разделение, което трябва да бъде преодоляно със средствата на парламентарната демокрация. Очакваме подкрепата на българските граждани, защото левият път е „ЛЕВИЦАТА!“ – за преодоляване на демографската катастрофа, за преодоляване на тежкото блокиране на демократичните институции е единственият възможен пред българската република“.

Водачът на листата за 17-и МИР Пловдив област заяви, че „ЛЕВИЦАТА!“ е създадена, за да даде алтернатива и възможност на българските леви избиратели да дадат своя глас, да бъде защитен техния живот и сигурност в нормална и по-добра държава.

„За свобода и справедливост в едно солидарно общество. Традиционната левица загуби, загубиха и хората. Автентичната левица, каквато е „ЛЕВИЦАТА!“, е без алтернатива днес“.

На площад „Съединение“ съединената „ЛЕВИЦАТА!“ е гарант за държава и  държавност, гарант за истина и почтеност. Номер 14 е гарант за добрия утрешен ден на България – готовност, че ценностите на България са въпрос на осъзната необходимост.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж