Лондон санкционира изпълнителния директор на “Челси ФК”

Британското правителство посочва като причина за санкционирането на Таненбаум и Давидович тяхната тясна обвързаност с Абрамович

Подобни
Новини

Лили Тошева
Лили Тошеваhttp://xn--b1amte3c.xn--90ae
Лили Тошева е журналист в информационния сайт newsONE.bg. Има дългогодишен опит в националните телевизии като репортер, редактор и продуцент. Участвала е в създаването и стартирането на новинарското съдържание на две телевизии. Опитът й в реализацията на национални проекти в неправителствения сектор, насочени към интеграцията на деца и младежи в неравностойно положение, приема като кауза, която по-късно й помага да прави новини в подкрепа на хората с увреждания. Вярва, че журналистиката трябва да помага на хората за решаването на проблемите им, тъй като електронните медии дават тази възможност, освен да информират. В newsOne.bg Лили Тошева ще Ви представя най- актуалното от деня в сферата на държавното управление, местната власт, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, медиите и обществения живот. Фокусът й на работа ще е в създаването на „добри новини“, ще ви среща с личности, които са приели грижата за по-слабия като своя кауза. Лили Тошева ще ви запознае и с млади учени от водещите университети в България и Българската академия на науките, които работят по иновативни проекти в областта на медицината, физиката, химията, биотехнологиите и инженерните науки.

Правителството на Великобритания обяви днес, че налага санкции на изпълнителния директор на лондонския футболен клуб “Челси” Евгений (Йожен) Таненбаум във връзка с руската инвазия в Украйна, предаде Ройтерс.

Той ще бъде обект на замразяване на активи и транспортни санкции, което означава, че всеки плавателен съд или самолет, които притежава, наема, контролира или с който оперира, може да бъде задържан, ако влезе в Обединеното кралство.

Санкции са наложени и на Давид Давидович, приближен на собственика на “Челси ФК” Роман Абрамович,. Той също е обект на замразяване на активи и забрана за влизане, както и на транспортни санкции.

Британското правителство посочва като причина за санкционирането на Таненбаум и Давидович тяхната тясна обвързаност с Абрамович, на когото Лондон вече е наложил санкции, допълва БТА.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж