Ловеч на изложение „Ваканция и СПА“

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Община Ловеч успешно се представи в престижното 39-то Международно туристическо изложение „Ваканция и СПА“ (14-17 февруари 2023 г.) в Интер Експо Център – София. През последните близо 40 години събитието се превърна в символ на традиция и устойчивост в туризма в България. То се проведе под егидата на Министерството на туризма.

По време на изложението Община Ловеч представи своя туристически потенциал като природните забележителности и местата за разходка и отдих в дестинация община Ловеч. Презентираха се и туристическите обекти, включително и новия маршрут „Старите къщи на Вароша разказват за сподвижниците и делото на Васил Левски“. Представен бе и настолният календар на Община Ловеч за 2023 г., посведен на 150 години от гибелта на Васил Левски с картини от фонда на Художествена галерия „Проф. Теофан Сокеров“. 

В годината на отбелязването на кръглата годишнина от гибелта на Васил Левски в Интернет пространството се разпространява и дигиталната визуализация на туристическия маршрут „Старите къщи на Вароша разказват…“ Специално за изложението бяха подготвени нови рекламни брошури „10 причини да посетите Ловеч“ на български и английски език. 

Събитието е водещо и ключово за туристическата индустрия в България. Тук се събира целият туристически пазар, разширява се мрежата от партньори и клиенти във всички сектори на туристическия бранш и се постига позитивен имидж на дестинация община Ловеч.

Над 250 изложители от 15 държави се събраха на форума. 

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж