Лозан Панов: За да може лозичката да даде хубав плод, преди това тя трябва да се изреже до здраво

Здравият корен на лозата, може да донесе голям берекет на всички българи, твърди още той

Подобни
Новини

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

“Изборите, които направих, не могат да спечелят президентски мандат, но са една възможност да се преброим колко сред нас са свободните хора. Защото в природата, за да може лозичката да даде хубав плод, преди това тя трябва да се изреже до здраво”. Това написа в профила си във “Фейсбук” председателят на ВКС и доскорошен кандидат за президент Лозан Панов.

Той коментира, че преди избори се казват много неистини и се премълчават много истини.

„Аз направих точно обратното и то с пълното съзнание, че на страната на истината трябва да си готов да платиш и цената на истината”, написа той.

Според него най-доброто време за зарязване на лозичката е преди настъпването на зимата, но никога в мразовито време.

“Подрязването достатъчно рано, преди мразовитите дни и нощи, ще даде възможност на “раните” да заздравеят. Така лозата ще расте бързо и ще се засили през следващите години”, казва още Панов.

Той благодари за подкрепата на своите избиратели и коментира, че тя не се измерва в избирателни гласове, а в споделени ценности.

“Именно в тях се крие здравият корен на лозата, който може да донесе голям берекет на всички българи. Тази подкрепа означава много за мен, тъй като тя засили вярата ми, че в каузата “България на свободните и честни хора” има живот“, добавя още Панов

Понякога просто се случва

„Зимните хора“ - най-известната книга на кралицата на страшните истории Дженифър Макмеън, излиза на български с логото на Benitorial
- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж