Луна: Резултатите от изборите са нереални

Тя призова хората да бойкотират изборите в неделя

Подобни
Новини

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

Обявените резултати от изборите не са реални. Това заяви Луна Йорданова, която беше кандидат за президент и успя да събере повече гласове от Волен Сидеров, Валери Симеонов, Горан Благоев – “Републиканци за България”, Валентин Михов – ВМРО, Боян Расате и Светослав Витков.

“Моята информация до този момент, е, че за мен са гласували над 300 000 души у нас и в чужбина. Аз не мога да го докажа, разбира се. Ние се радваме и на тези 21 733 обявени гласа”, заяви тя пред Nova.

Според нея платените социолози, които са добре познати, отново не са познали и определи случващото се през последните два месеца като политически театър.  

“За нула време, с джобни средства, пратихме 17 провалени политици в девета глуха. Това е истината”, коментира Луна и подчерта, че продължава напред.

“Това народно събрание да насрочи избори за Велико Народно събрание, което да приеме решение за съставяне на нова Конституция, но с гражданско одобрение и участие чрез Референдумq и да приеме решение за разпускането си като институция, за да спре грабежът”, посочи задачата на 47-ия парламент певицата.  

По думите й Румен Радев е подготвил “конституцийка, която е направена задкулисно”.

“Къде е Великото народно събрание. Ще го доживеем ли?”, попита тя.

Луна призова хората да бойкотират втория тур на президентските избори и да не отидат да гласуват.

“Аз призовавам хората на бойкот. Тези двама главатари на бандата се готвят да управляват отново задкулисно. Призовавам тези двамата, дето се борят да ни управляват. Румен Радев – така като го погледнете, прилича ли ви на гений? А ония там, как му беше името, бойковиста – той прилича ли ви на гений?”, пита Йорданова.

Тя бе категорична, че остава в политиката.

“Това беше само за загрявка. Ние се нуждаем от движение за контрол над властта с инструмент за отзоваване. Ние знам как ще се случи това, но ние си искаме да си ни командарят 240 мишлета.”, завърши певицата.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж