Лвов беше разтърсен от няколко силни експлозии

По информация от свидетели експлозиите са били поне осем

Подобни
Новини

Лили Тошева
Лили Тошеваhttp://xn--b1amte3c.xn--90ae
Лили Тошева е журналист в информационния сайт newsONE.bg. Има дългогодишен опит в националните телевизии като репортер, редактор и продуцент. Участвала е в създаването и стартирането на новинарското съдържание на две телевизии. Опитът й в реализацията на национални проекти в неправителствения сектор, насочени към интеграцията на деца и младежи в неравностойно положение, приема като кауза, която по-късно й помага да прави новини в подкрепа на хората с увреждания. Вярва, че журналистиката трябва да помага на хората за решаването на проблемите им, тъй като електронните медии дават тази възможност, освен да информират. В newsOne.bg Лили Тошева ще Ви представя най- актуалното от деня в сферата на държавното управление, местната власт, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, медиите и обществения живот. Фокусът й на работа ще е в създаването на „добри новини“, ще ви среща с личности, които са приели грижата за по-слабия като своя кауза. Лили Тошева ще ви запознае и с млади учени от водещите университети в България и Българската академия на науките, които работят по иновативни проекти в областта на медицината, физиката, химията, биотехнологиите и инженерните науки.

Град Лвов в западната част на Украйна беше разтърсен от няколко много силни експлозии, предаде Асошиейтед прес.

Екип на агенцията в града е видял ярки експлозии, които са осветили небето на запад от града малко след полунощ местно време. По информация от свидетели експлозиите са били поне осем. В града в момента е наложен комендантски час от 23:00 часа до 06:00 часа.

Ръководителят на областната военна администрация Максим Козицки публикува съобщение в “Телеграм”, в което каза, че “по първоначална информация противовъздушната отбрана е проработила”.

Кметът на Лвов Андрей Садовий каза във “Фейсбук”, че няма потвърдена информация градът да бил поразен от ракети. “Нека за това да благодарим на тези, които защитават нашето небе”, призова той.

“Сутринта ще дадем по-точна информация. Грижете се за себе си и не игнорирайте въздушните тревоги”, добави Садовий, цитиран от БТА.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж