Освободиха трима от Съвета на директорите на ДКК, Караганева запазва поста си

Подобни
Новини

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

Служебният министър на икономиката Даниела Везиева е освободила трима членове на Съвета на директорите на Държавната консолидационна компания (ДКК). Новината беше потвърдена от икономическото ведомство.

Рая Каназирева е получила решението. До края на деня ще го получат и Радостин Вазов и Диляна Софиянска, уточни Везиева.

В Съвета на директорите остават Ваня Караганева, която е и изпълнителен директор на ДКК, и Чавдар Христозов.

Освободените днес имат право да обжалват решението и очакванията са, че ще го направят.

Проблемът в ДКК беше предизвикан от освобождаването на Ваня Караганева от поста изпълнителен директор.

Още тогава министър Везиева заяви, че ще поиска оставките на тримата членове на Съвета на директорите, което днес се случва.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж