Малчуганите от детските градини и ясли в Ямбол ще украсяват дръвчета с мартеници на Баба Марта

Подобни
Новини

първи.бг
първи.бгhttps://www.prv.bg
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регинонален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

По инициатива на Община Ямбол за трета поредна година на 1 март детските градини в града ще украсят дръвчетата в зелените площи около Безистена с ръчно изработени от децата мартеници.


Инициативата е наречена „Баба Марта бързала, мартенички вързала!“. С голямо желание в нея ще се включат всички детски градини и детски ясли в Ямбол, а дръвчетата ще бъдат предварително избрани от тях.


В 10:00 часа децата от Детска градина „Свобода“ ще поздравят с песни и стихчета ръководството на община Ямбол в зала „Съвременност“ на Културно-информационен център „Безистен“.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж