Малките артисти от театрална школа „Детско царство“ към центъра за личностно развитие представиха спектакъла „С обич за мама“

Подобни
Новини

първи
първиhttp://първи.бг
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регионален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Най-специалният ден за майката бе отбелязан тържествено от децата от театрална школа „Детско царство с художествен ръководител Атанасия Петрова.

Спектакълът „С обич за мама“ , който се изигра в препълнената зала „Петя Дубарова“ в Културен център „Морско казино“ представи пред своите гости „Притча за мама“, „Мимето“ на Асен Босев, баснята “Заекът и костенурката“, баснята „Щурецът и мравката“, откъсът „Постноядката“ и „Охлюви“ от „Патиланско царство“ на Ран Босилек, скечът „Пешо Бизона и Гинчето“, поетичен рецитал за майката и жената, игрите „Нагримирай мама“ и „Обяснение в любов“.

Родителите също бяха включени в празника, а накрая децата бяха почерпени с торта. Събитието е ежегодно и се радва на голям успех от публиката.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж