Мъск към служителите на “Тесла”: Или се връщате в офисите, или напускате

Милиардерът призова подчинените си да преустановят дистанционния труд, предаде ДПА

Подобни
Новини

Лили Тошева
Лили Тошеваhttp://xn--b1amte3c.xn--90ae
Лили Тошева е журналист в информационния сайт newsONE.bg. Има дългогодишен опит в националните телевизии като репортер, редактор и продуцент. Участвала е в създаването и стартирането на новинарското съдържание на две телевизии. Опитът й в реализацията на национални проекти в неправителствения сектор, насочени към интеграцията на деца и младежи в неравностойно положение, приема като кауза, която по-късно й помага да прави новини в подкрепа на хората с увреждания. Вярва, че журналистиката трябва да помага на хората за решаването на проблемите им, тъй като електронните медии дават тази възможност, освен да информират. В newsOne.bg Лили Тошева ще Ви представя най- актуалното от деня в сферата на държавното управление, местната власт, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, медиите и обществения живот. Фокусът й на работа ще е в създаването на „добри новини“, ще ви среща с личности, които са приели грижата за по-слабия като своя кауза. Лили Тошева ще ви запознае и с млади учени от водещите университети в България и Българската академия на науките, които работят по иновативни проекти в областта на медицината, физиката, химията, биотехнологиите и инженерните науки.

Милиардерът Илон Мъск заяви на служителите на компанията си “Тесла”, че те трябва да преустановят  дистанционния труд и да се върнат  в офисите, предаде ДПА.

Подобно на големите компании “Телса” позволи на служителите си да работят дистанционно през пандемията.

Но сега в изтекъл имейл на Мъск до изпълнителното ръководство на компанията се казва, че всеки, който иска да работи дистанционно, трябва да бъде в офиса минимално 40 часа на седмица, или да напусне компанията.

Той допълва, че това е по-малко, отколкото се изисква от работниците в заводите на “Тесла”.

Мъск допълва, че от това изискване може да има изключения, но той ще ги разглежда лично, допълва БТА.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж