Мая Манолова: Големите партии се провалиха и потънаха в корупция

Според лидера на "Изправи се БГ" партиите са предали националния интерес и своите избиратели

Подобни
Новини

Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://xn--b1amte3c.xn--90ae
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“

Лидерът на “Изправи се, България” Мая Манолова обобщи политическата картина у нас като пълен провал на големите политически формации.

“Всъщност Борисов им правеше подаръци на “Лукойл Нефтохим” всяка година, докато играеше карти и мачле с шефа на компанията Валентин Златев – Лукойл не плащаха данъци”, заяви още тя.

Манолова отправи остра критика и към “Продължаваме Промяната” в лицето на Кирил Петков и Асен Василев.

“Самите Кирил и Асен направиха още по-голям подарък –  с левче по-скъп бензин и дизел. Това носи спекулативни приходи за рафинерията в размер на 3,5 милиарда лева”, коментира Манолова.

Лидерът на формацията не подмина и БСП.

“Прехваления социален бюджет на Корнелия Нинова от 22 млрд. лева всъщност не е по-висок от социалния бюджет на Горанов и на Борисов за 18 млрд. лева, защото инфлацията от 17%  би следвало да доведе до повече разходи за социални дейности”, уточни  Манолова.

Мая Манолова обвини политическата картина, че са предали своите избиратели.

“Големите партии се провалиха и потънаха в корупция, предадоха националния интерес, предадоха своите избиратели”, заяви по bTV Мая Манолова.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж