Милтенова: Няма друга европейска държава, в която да се плаща тол такса за второкласните пътища

Според нея т.нар. помощи, давани от държавата, са унизителни и подчерта, че от години браншът им получава субсидия на 50%

Подобни
Новини

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://xn--b1amte3c.xn--90ae
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

“Няма друга европейска държава, в която да се плаща тол такса за второкласните пътища”. Това заяви председателят на Конфедерацията на автобусните превозвачи Магдалена Милтенова в предаването “Попитай журналиста” с Владимир Христовски в ефира на NewsONE. От своя страна гражданският активист Цанко Донков заяви, че не е вярно, че превозвачите не искат да плащат таксата, а настояват да не се разширява обхвата, поне в този момент. 

“Настояваме правителството да изпълни собственото си коалиционно споразумение. За това протестираме”, каза Милтенова.

Тя заяви още, че т.нар. момощи са унизителни и подчерта, че от години браншът им получава субсидия на 50%. 

Въпреки наслагващите се и нерешаващи се до момента проблеми, събеседниците изразиха надежда, все някога нещата ще се оправят и призоваха управляващите да не допускат да се счупи демокрацията. 

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж