Министерство на туризма с награда за най-представителен щанд на туристическо изложение PHILOXENIA в Гърция

Подобни
Новини

първи.бг
първи.бгhttps://www.prv.bg
“първи.БГ” събира на едно място новинарския поток от добре познатите newsONE, cultureONE и BulgariaONE. Медията е с 5 центъра (хъбове) – Национален, Регинонален, Криминален, Развлекателен и Културен. Нашата идентичност e изцяло на български език. Дори може да посетите сайта, използвайки домейна на кирилица - първи.бг. От технически съображения и лесна достъпност за хората от чужбина ще работи и домейна www.prv.bg. В “първи.БГ” ще налагаме използването на чист български, като част от политиката на медията да опази и съхрани езикът ни. “първи.БГ” отразява само и единствено новини от и за България и всичко случващо се в страната ни.

Министерството на туризма беше удостоено с почетна награда за най-представителен щанд по време на международното туристическо изложение PHILOXENIA в Солун, което се проведе в периода 18-20 ноември 2022 г.


Изложението PHILOXENIA е значимо събитие в Гърция с пряка туристическа насоченост, което представя най-новите и интересни предложения от туристически агенции и туроператори, места за настаняване и отдих, както и от доставчици на различни туристически услуги, местни и международни туристически организации и различни дестинации. Събитието допринася за популяризирането на дестинациите и техните услуги на високо ниво.
Тридневното туристическо изложение се посещава от компании и организации от целия туристически спектър – гръцки и международни туристически дестинации, хотели, туристически агенции, туристически агенти, специализирана преса и медии.
Тази година на българския информационен щанд, съвместно с Министерство на туризма, взеха участие четирима представители на туристическия бизнес и общински администрации: „Царевград Търнов“ ЕООД, „Рила Травел“ ЕООД, „Ню Сън Травел“ ООД и Община Банско.

- РЕКЛАМА -spot_img

Най-новото
Виж